Meer rendement uit uw onderneming met de juiste focus

  • Heeft u ook wel eens het gevoel dat u in een spagaat zit?
  • Komen uw planningen nooit uit omdat er altijd iets tussendoor komt?
  • Heeft u een enorme waslijst van dingen die moeten gebeuren maar geen idee waar u moet beginnen?

Daar wordt u toch helemaal kriegel van. U wilt met uw vak bezig zijn, maar het lijkt wel of u daar bijna niet aan toekomt. Van alles moet u tegelijk doen. Weer een dag voorbij… Weer niet gedaan wat u wilde doen…

 Is dit herkenbaar? Meldt u dan nu aan voor de Focus Booster!

Praktisch advies dat rendeert!

Elke ondernemer, groot of klein, loopt regelmatig tegen vragen aan. Uw eigen vakgebied kent u vaak van haver tot gort. Maar er is nog zoveel meer, er zijn veel terreinen buiten het vakgebied waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Ik kan u helpen om te zorgen dat u uw planningen haalt, focus krijgt en dat u gewoon met uw vak bezig kan zijn. Want met de juiste focus zorgt u ervoor dat u uw wensen kan realiseren!

‘Als je geen doel hebt, kun je niet scoren’

Wat maakt het ‘FOCUS BOOSTER’ traject uniek?

Dit traject is gebaseerd op een wereld aan praktijkervaring en daarnaast gestoeld op de meest waardevolle inzichten uit een complete bibliotheek aan boeken en toegepaste kennis op het vlak van bedrijfseconomie, proces management, riskmanagement, strategievorming, businessmodellen, verandermanagement, business development, etcetera. Met mijn gecombineerde achtergrond als adviseur, ondernemer en bedrijfskundige kan ik de ontwikkeling van uw focus op zeer effectieve wijze begeleiden. Dankzij mijn achtergrond als adviseur weet ik de juiste vragen te stellen, complexe vraagstukken in een eenvoudig daglicht te stellen en praktisch te maken. Vanuit mijn ervaring als ondernemer weet ik als geen ander wat er nodig is om de juiste resultaten te boeken en als bedrijfskundige kan ik alles in de juiste context plaatsen.

Voor wie?

Het Focus Booster traject is bedoeld voor ondernemers die niet de resultaten zien die in verhouding zijn met hun inspanningen, altijd tijd te kort hebben en het gevoel hebben geleefd te worden door de waan van de dag. Maar ook ondernemers met plannen en ideeën die hier met een gelijkwaardige collega over willen sparren verschillende situaties analyseren, oplossingen verkennen en uiteindelijk met de juiste focus in de praktijk te brengen.

Wat levert het op?

U ontwikkelt een heldere focus om uw zakelijke doelstellingen te bereiken, op basis van een duidelijk stappenplan. Dit traject geeft u inzicht in uw belangrijkste focuspunten en hoe u deze kan beïnvloeden om uw resultaten te halen. U heeft na het traject duidelijk in kaart wat uw concrete doelen zijn en welke strategie u moet hanteren met de juiste bijbehorende acties om succesvol te zijn.

Dit traject geeft u waardevolle tools en inzichten voor een duidelijker zakelijk inzicht, meer omzet en inkomen, en meer doen wat u werkelijk leuk vindt.

‘Je moet lange termijn doelen hebben om niet gefrustreerd te worden door korte termijn mislukkingen’ (Charles C. Noble)

Hoe is het Business Coaching traject ‘FOCUS BOOSTER’ opgebouwd en wat komt er aan bod?

Aan de hand van een inventarisatie van de vraagstukken hebben wij samen een inspirerende traject van vijf persoonlijke coaching/advies sessies waarin we intensief uw doelen, plannen en ideeën bespreken. We diepen uit wat uw zakelijke doelen (kunnen) zijn, waar u tegen aan loopt en waarin u en uw bedrijf zich kenmerkt en het verschil in de markt maakt. Dat alles resulteert in een duidelijke focus en een concreet plan. Als u de juiste focus heeft, gaat dit zich vanzelf vertalen in het halen van uw doelstellingen.

De gesprekken worden begeleid en voorbereid aan de hand van handige checklists & analyses. Daarnaast ontvangt u diverse E-tools met adviezen, informatie en oefeningen om zelf te doen.

Wat is uw investering?

Uw investering is € 1.495= (excl. btw).

De kosten van het ‘FOCUS BOOSTER’ traject zijn inclusief diverse E-tools met praktische tips en een concrete actielijst voor jouw eigen roadmap naar succes. Uiteraard is een telefonisch voorgesprek met mij mogelijk om specifieke persoonlijke vraagstukken te bespreken. Als u dit formulier invult neem ik contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en samen met u te bespreken of dit traject goed bij uw vraagstuk past.

‘Alleen ga je snel, samen kom je verder’

Wilt u weten wat Focus Booster voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via info@LjsManagement, 06 – 518 93 118 of vul onderstaand formulier in.

    Input this code: captcha