Creëer meerwaarde in uw project, verbetertraject of reorganisatie met tijdelijke management versterking


Interim management is het tijdelijk op zich nemen van de leiding van een afdeling of organisatie. Hierbij is het ‘contact’ tussen u en de interim-manager minstens zo belangrijk: u gaat samen immers een intensief traject in. Indringend kennis met elkaar maken is daarbij essentieel!

Mijn ruime kennis en ervaring stelt  mij in staat om uw opdracht in een groter geheel te plaatsen. Een evident gevolg daarvan is, dat ik me snel en deskundig een beeld kan vormen van de organisatie en de mensen die er werken en zo een hoogwaardig en duurzaam resultaat kan garanderen. Mijn aanpak is altijd resultaatgericht en toegesneden op uw specifieke situatie. Ik maak de opdracht altijd samen met de opdrachtgever concreet en bepaal vooraf – samen met hem – heldere doelen en besteding van tijd en middelen.

Wilt u weten welke diensten ik u als interim-manager kan aanbieden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met LJS Management via info@LjsManagement of 06 – 518 93 118.

‘Management is de dingen goed doen, leiderschap is de goede dingen doen’ (Peter F. Drucker)

Verandermanagement

Verandermanagement is een vorm van management die zich in het bijzonder bezighoudt met het veranderen van de structuur en/of de werkwijze van een organisatie. Medewerkers hebben vaak weerstand tegen veranderingen. Veranderingen in de vorm van nieuwe functies, collega’s, salaris- of arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, ontslag of pensioen zijn vaak emotionele processen voor hen. Deze processen kun je gewoon laten gebeuren of gecontroleerd beïnvloeden, beheren of managen. In mijn rol als (interim) verandermanager ondersteun ik directies tijdens dit traject. 

‘De richting van de beweging is belangrijker dan de snelheid’

Projectmanagement

Als u wilt dat uw bedrijf floreert, kunt u niet zonder solide projectmanagement. Maar lang niet elke organisatie kent de condities die bepalen of een project slaagt… of faalt. Elk project is anders, maar sommige problemen zult u altijd op uw pad tegenkomen. Om te zorgen dat uw project daadwerkelijk succesvol wordt afgerond, kan LJS Management de taak van het aansturen van een project professioneel van u overnemen, of de verantwoordelijke projectleider(s) of projectteams daar daadkrachtig bij ondersteunen. Wij zijn thuis in elke projectfasen en kennen de valkuilen die een project nadelig kunnen beïnvloeden. Heeft u moeite met het uitwerken van een strak projectplan? Wij helpen u graag met het schrijven ervan, maar helpen u – indien gewenst – óók bij het correct uitvoeren van uw projectplan. Omdat wij alle kritieke succesfactoren kennen en optimaal voor u zullen inzetten, verkleinen wij eventuele projectrisico’s. Wij dragen er zorg voor dat uw tijd en geld effectief worden ingezet om de voortgang van uw project te waarborgen en de eindkwaliteit te realiseren die u voor ogen had.

 

Wilt u weten welke diensten ik u als interim-manager kan aanbieden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via info@LjsManagement, 06 – 518 93 118 of vul onderstaand formulier in.

    Input this code: captcha

    ‘WE KUNNEN DE WIND NIET VERANDEREN MAAR WEL DE STAND VAN DE ZEILEN’