Interim Management

Creëer meerwaarde in uw project, verbetertraject of reorganisatie met tijdelijke management versterking

 • Te druk met projecten vanwege een vertrekkende of zieke manager om u volledige directiefunctie goed uit te voeren?
 • Maakt u zich druk om de kwaliteit van de interne organisatie?
 • Raakt u gefrustreerd omdat de organisatie niet zo snel mee gaat in de aangekondigde veranderingen als u had gepland?
 • Ziet u dat de doorgevoerde verbetertrajecten niet beklijven in uw organisatie en het allemaal vergeefse moeite lijkt?
 • Niet toe kunnen komen aan de geplande herstructurering of doorvoeren van een nieuwe strategie?

Management taken of projecten uit laten voeren zonder zorgen

U heeft een goed lopende organisatie waarin veel gebeurd en waar u druk bent met beleid en beheersmatige zaken. Wat ook zo mooi zou zijn als de lopende projecten binnen de gestelde kaders en tijdlijn afgerond kunnen worden zodat de continuïteit van de organisatie voor de toekomst geborgd blijft. Mogelijk moet een project wel parallel lopen aan de huidige gang van zaken zonder dat het ingrijpende gevolgen heeft voor het bedrijf. Of dat de kwaliteit intern verbeterd wordt, dat de veranderingen breed worden gedragen maar zeker ook dat het personeel trots is om bij uw bedrijf te werken, zonder dat u hier wakker van ligt of dat het teveel energie kost die u juist nodig hebt voor andere taken. Wat heeft u hiervoor nodig?

Een gelijkwaardige collega die:

 • Die tijdelijk de eindverantwoordelijkheid betreffende beleid en beheersmatige zaken kan waarnemen
 • Die een organisatie kan opbouwen en motiveren?
 • Projecten kan overnemen en leiden zonder dat u wakker ligt over het eindresultaat

Zonder zorgen overzicht en controle houden

Ruim 15 jaar adviseer en voer ik projecten uit voor organisaties die binnen een bepaalde tijd een bepaald resultaat willen behalen. Het valt mij op dat er vaak op een laat tijdstip een beroep wordt gedaan op een externe manager, de gedachte is dat er geld wordt bespaard door bepaalde taken of projecten zelf uit te voeren. Doordat dit dan soms halfslachtig, niet met de gewenste motivatie of juiste kennis wordt uitgevoerd lopen doelstellingen niet parallel met de dagelijkse gang van zaken. Begrijpelijk dat men kosten wil besparen en taken of projecten zelf wil uitvoeren, alleen komt het wel bovenop de normale werkzaamheden en wordt vaak de impact op het project en op de persoon die dit allemaal op zich neemt onderschat. Het kom wel voor dat een bepaald traject opnieuw opgestart moet worden om het beoogde resultaat te behalen.
Ik heb voor multinationals productielijnen ontworpen, gebouwd en opgestart, kwaliteitssystemen geïmplementeerd, succesvolle MKB bedrijven begeleid en ondersteund bij projecten, verbetertrajecten of het bepalen en uitvoeren van een nieuwe strategie.

Heeft u moeite met het op de juiste manier voltooien van projecten of taken binnen uw organisatie of gewoonweg geen tijd voor? Dit is niet ongewoon maar het kan anders. Hoe zou het zijn als u taken of verantwoordelijkheden over kan dragen aan een gelijkwaardige collega, waarmee u kan sparren om ideeën en plannen te toetsen, die kan fungeren als strategisch klankbord om verschillende situaties te analyseren, oplossingen te verkennen en in de praktijk te brengen? Ik zorg dat een management positie tijdelijk naar tevredenheid wordt waargenomen of er met gemotiveerd personeel verbeter of verander trajecten succesvol worden uitgevoerd zodat u tijd heeft om andere taken goed uit te voeren en het bedrijf of afdeling nog succesvoller te maken.

Qantas CMS Wheels and BrakesQantas Component Maintenance Services
Leo’s knowledge and experience has been invaluable in ensuring a smooth and efficient implementation of a state of the art, world class aircraft wheels & brakes workshop.
Leo led all facets of the project from design through training and was instrumental in negotiating with Suppliers to ensure timely delivery of equipment at a competitive price.
Leo is goal oriented and highly driven, but has a relaxed style and is very approachable and communicative. Peter Magee Manager – Commercial & Commodities at Qantas

Zonder zorgen bouwen aan de toekomst van uw organisatie?

Wilt u weten welke diensten ik u als interim-manager kan aanbieden? Kijk ook op deze pagina of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via info@LjsManagement, 06 – 518 93 118 of vul onderstaand formulier in.

  THE ONLY WAY TO PREDICT THE FUTURE IS TO CREATE IT

  Project Management LJS Management Business bulb LJS Management Questions and Answers signpost
  INTERIM DIENSTEN “DE ADVISERENDE ONDERNEMER” FOCUS BOOSTER